B
1

Voor het zware werk

Equipment Rental S. Badjalala richt zich op het verhuren van zwaar materieel en transport van goederen binnen en buiten Paramaribo. Met onze ervaren technische medewerkers, gecertificeerde chauffeurs en productieve werknemers zorgen wij voor snelle oplossingen voor transport van goederen en eventueel verhuren van equipments.

Ons equipment rental service is gebouwd op een sterke reputatie betreft kwaliteit, integriteit en veiligheid. Wij handelen volgens strakke structuren opgenomen in ons EHSCQ plan en de ISO 9001 en ISO 45001 standaarden. Ons streven ligt ernaar om binnen 2 jaar te certificeren.

Zaken doen wij op een eerlijke manier en behandelen onze klanten als vertrouwde partners. Vanaf het begin tot einde helpen wij onze klanten efficiënt en effectief doelen te behalen die zullen resulteren in succes voor beide partijen. Middels continue verbetering van onze equipment en services proberen wij gezichtsbepalend te positioneren op de Surinaamse markt.

 
 

Visie

Wij streven ernaar om de gezichtbepalende landelijke marktleider te worden in het verhuren van equipment en het transporteren van goederen in Suriname. Dit willen wij bewerkstelligen door op alle gewenste momenten en plaatsen, betrouwbare transport middelen en machines beschikbaar te stellen voor onze partners.

 

 

Missie

Equipment Rental S. Badjalala is er op gericht haar partners zo betaalbaar mogelijke oplossingen te leveren voor elk gewenst project. Dit doet het bedrijf door betrouwbare equipment en transport middelen beschikbaar te stellen. Met een getraind team van chauffeurs en technische professionals is de service en kwaliteit gegarandeerd.

In combinatie met het zusterbedrijf Busbedrijf S. Badjalala streven wij ernaar totaal oplossingen aan te bieden binnen Suriname. Onze partners en klanten moeten altijd kunnen rekenen op de beste en betaalbare oplossingen voor het huren van equipment en transport. Onze motto luidt dan ook: “Affordable equipment rental solutions for any project.”

 

Wilt u een offerte of nadere informatie?